TwinInterieur maakt het verschil tussen ‘te koop’ en ‘verkocht’.

TwinInterieur maakt het verschil tussen ‘te koop’ en ‘verkocht’.

Verkoop

Door onze ervaring en ons inlevingsvermogen weten wij als geen ander hoe spannend het is om je woning in de verkoop te zetten. Een verkoop brengt emoties met zich mee, afscheid nemen van een huis vol herinneringen, een nieuwe start maken op een andere plek. Dat kan een onrustige periode zijn. TwinInterieur biedt jou graag de helpende hand en een luisterend oor om het verkoopproces rustig te laten verlopen.

3

Opvallen in de markt

Natuurlijk wil je de woning laten opvallen binnen het huidige woningaanbod, natuurlijk wil je de hoogst mogelijk prijs ontvangen.

Door de woning te neutraliseren, de mooie plekjes te accentueren en het geheel vrijblijvend aan te vullen met een stylingpakket zorgt TwinInterieur ervoor dat jouw woning verkoopklaar is en gepresenteerd kan worden op funda.

De woning zal zich onderscheiden ten opzichte van andere woningen. Hierdoor zullen er meer bezichtigingen zijn en wordt de woning sneller en voor een betere prijs verkocht. Zonder dat je er omkijken naar hebt.

Leegstaande woningen

Een leegstaande woning wordt over het algemeen minder snel verkocht. Voor veel potentiële kopers is het lastig om een voorstelling te maken wat voor sfeer en gevoel de woning straks zal gaan uitstralen.

Lege panden die in de verkoop komen, kunnen door TwinInterieur tijdelijk worden voorzien van een stijlvol en sfeervol interieur. Door de woning te voorzien van meubels en accessoires zorgen wij ervoor dat de woning neutraal en aantrekkelijk wordt gepresenteerd en bezichtigingsklaar wordt opgeleverd voor een zo groot mogelijke doelgroep.

Contact opnemen

Ben je van plan om jouw woning te verkopen en heb je behoefte aan een helpende hand? Laat een bericht achter, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!