Ga je verhuizen, verbouwen of ben je toe aan een nieuwe inrichting? Heb je wel de ideeën maar vind je het lastig deze zelfstandig uit te voeren? Wij begeleiden, inspireren en adviseren jou hier graag bij.

 

Wij zijn een adviesbureau met oog voor de juiste balans tussen kleur, vorm en materialen.

 

Onze diensten lopen uiteen van alleen meedenken over de styling, de kleur en inrichting van de ruimtes tot een volledig interieur ontwerp.

TwinInterieur maakt het verschil tussen ‘te koop’ en ‘verkocht’.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor ons de basis voor een goed interieuradvies. Ieder persoon of project is voor ons verschillend en bijzonder. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek. Een gesprek waarbij we elkaar leren kennen zodat we samen aan een interieurplan kunnen werken. Een advies of ontwerp ontstaat vanuit een persoonlijk verhaal en is afhankelijk van jouw wensen en smaak.

Door samen naar de ruimtes te kijken en met elkaar in gesprek te gaan geven wij een basis advies. Een advies waarbij kleuren, materialen en indeling in balans zijn met jouw stijl en wensen.

3

Visualisaties

Naar aanleiding van dit gesprek volgt een visualisatie. Een vertaling van jouw wensen middels een kleur-en sfeerimpressie, een materialenplan, moodboards of een 2d/3d presentatie. Zo krijg je een helder beeld hoe de inrichting of indeling er straks uit komt te zien. Waardoor je er zeker van bent dat je de juiste keuzes hebt gemaakt.

Als dit naar wens is gaan we verder met de uitvoering en de styling van de woning, met als eindresultaat een persoonlijk, sfeervol, warm interieur

Contact opnemen

Ben je nieuwsgierig wat TwinInterieur voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!