Over mij

Hi, mijn naam is Paula, eigenaresse van TwinInterieur. Ik heb een bewuste keuze gemaakt om mijn hart en passie te volgen:

Iets doen wat ik leuk vind,

waar ik blij van word.

Dat lijkt soms een droom maar deze droom is voor mij werkelijkheid geworden: Een adviesbureau voor Interieurstyling & Ontwerp. Dat is begonnen met de opleiding tot gecertificeerd vastgoedstyliste bij House of KIKI. Daarna heb ik de opleiding Interieurstyling & Ontwerp gevolgd aan de NIA. Door met veel gevoel, plezier en creativiteit bezig te zijn met kleuren, materialen en stoffen kan ik je helpen een sfeer te creëren in jouw woning waardoor jouw droom ook werkelijkheid wordt!

3

Twins

TwinInterieur werkt nauw samen met tweelingzus Mieke, eigenaresse van TwinStyling, gespecialiseerd in Vastgoedfotografie en Interieurstyling. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat het maximale resultaat te realiseren: een tevreden, blije klant!

Contact opnemen

Ben je van plan om jou woning te verkopen en heb je behoefte aan een helpende hand? Laat een bericht achter, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!